Fürdőhelyek

Bad Blumau

A létesítmény középpontjában az egyedülálló, 2.724 nm vízfelülettel rendelkező termál- és nemzetközi szauna-tér áll. A kellemesen meleg bel- és kültéri termálmedencék két teljesen különböző forrásból táplálkoznak. A Vulkania, azaz a zöld lagúna és a Melchior, vagyis a kék lagúna feledtetik a mindennapokra jellemző idegeskedést és stresszt.

A művész Friedensreich Hundertwasser, eme különlegesen szép és a természettel összhangban álló első és egyetlen példány megalkotója sajátos módon bűvöli el az embereket. A növényekkel benőtt tető alatt tarka színekkel, változatos formákkal, elmosódott vonalakkal egyesül az aktivitás és a pihentető kikapcsolódás.

http://www.bad-blumau.com

Sonnentherme Lutzmannsburg

Lutzmannsburg-Frankenau Közép-Burgenland napfényes vidékén Ausztria legmodernebb élmény- és wellness-fürdőének tekinthető.
Itt azok a családok, akik szórakozást és izgalmat keresnek, ugyanúgy megtalálják számításukat, mint akik teljes nyugalomra és egy kis kényeztetésre vágynak:

A kisbabák a páratlan "Babyworld" kínálatban lelhetik igazán örömüket, ahol mindent megtalálnak, amire a profi kisbabának szüksége van.

"Funny Waters" vizi világban, 1.100 m2 vízfelületen mindenki kénye-kedve szerint kitombolhatja magát. Legyen az óriáscsúszda, vagy akár hullámmedence. Ausztria leghosszabb fedett beltéri csúszdája is itt található.

"Silent Dome" pihenő fürdőben a felnőttek élvezhetik a hatalmas vízi világot, valamint a kellemes atmoszférát.

Podcast

Gyógy-és Wellnessfürdő Sárvár

Több, mint 4300 m2 vízfelületű vízi világ, medencék kicsiknek és nagyoknak, gyógyvíz, élményelemek, csúszdák, kaland, ebben mind része lehet a sárvári fürdőben!

Büki Gyógyfürdő

A Büki Gyógyfürdő Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy- és élményfürdője, minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 27 medencével, több mint 5100 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

Fedett uszoda és Termálfürdő

Szombathely zöldövezetében helyezkedik el az egész évben nyitva tartó Fedett uszoda és a jelenleg idényjelleggel működő Termálfürdő. A gépkocsival érkezőknek ingyenes parkoló áll a rendelkezésére.
RTHome Vendégház Szombathely